fair-trading-1

REILUA KAUPANKÄYNTIÄ

Me Trendsalesissa haluamme verkkosivustomme olevan hyvä paikka ostaa, myydä, keskustella jne. Me todella haluamme säilyttää Trendsalesin tunnelman, ja siksi me haluamme edistää selkeää kommunikointia.

Walk the talk - näin olet hyvä ostaja:

√ Kysy ja odota vastauksia ennen kuin teet ostopäätöksen!

Löysitkö tuotteen, jonka haluaisit? Hyvä! Onko mielessäsi jokin kysymys tuotteesta? Kysy!

Mitä enemmän tietoa sinulla on tuotteesta ennen ostopäätöstä, sitä suuremmalla todennäköisyydellä kauppa on onnistunut  ja tiedät tehneesi todellisen löydön.

√ Tarjoa realistisesti…

Tinkimisvaraa yleensä on, joten tee tarjous - mutta jos ilmoituksessa on mainittu minimihinta, kunnioita sitä. On eri asia tinkiä, kuin saada myyjä nolostumaan aliarvioimalla hänen asettamaansa minimihintaa. Se ei ole miellyttävää myyjälle, eikä se ole hyvää kaupankäyntiä.

√ …Tingi vasta, kun olet valmis ostamaan!

Jos teet tarjouksen ja myyjä hyväksyy sen, tarjouksesi on sitova. Jos muutat mielesi tämän jälkeen, etkä enää aiokaan ostaa, se ei ole pelkästään huonoa kaupankäyntiä, vaan siitä saa myös meiltä varoituksen. Ja jos tämä toistuu, se johtaa joko väliaikaiseen kauppakieltoon tai pysyvään irtisanomiseen. Mutta älä huolestu, me olemme laatineet oppaan: "Kuinka tarjoan oikein" (link: http://www.trendsales.fi/page/guides/bidding) - ja jos sinulla on kysyttävää, me olemme aina tukenasi.

Osoita olevasi hyvä myyjä:

√ Hyvä ilmoitus = hyvä kauppa!

Kuvaile tuote tarkasti ja ota hyvät kuvat. Mitä paremman kuvan mahdolliset asiakkaat saavat tuotteestasi, sitä nopeammin se on myyty.

√ Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä…

Vastaa huolellisesti ja pikaisesti kysymyksiin - ne osoittavat, että tuotteestasi ollaan kiinnostuneita. Ja muista taas: mitä tarkempi kuvaus tuotteesta on ilmoituksessa, sitä vähemmän kysymyksiä tarvitaan;)

√ Aseta selkeät määritelmät - ja pidä niistä kiinni!

Onko monta asiakasta kiinnostunut tuotteestasi? Hienoa! Tässä tapauksessa tarvitset ohjeet tarjoamiseen: Voit muuttaa ilmoituksen huutokaupaksi ja asettaa määräpäivän viimeisille tarjouksille, tai jos haluat määritellä alimman hinnan, millä myyt heti, niin silloin nopein tämän hinnan tarjoaja on ostaja. Näin kaikki tuotteestasi kiinnostuneet tietävät, miten edetä, ja pääset tekemään kaupan suotuisissa olosuhteissa.

√ Jos sovit ostajan kanssa jostakin, niin pidä lupauksesi!

Jo sovitun asian muuttaminen tai sopimuksen rikkominen ei ole hyvää kaupantekoa. Kunnioita aina kauppakumppaniasi.

Ja muista vielä:

Ole yhteydessä muihin käyttäjiin siten, kuin haluaisit heidän olevan yhteydessä sinuun. Näin olet mukana ylläpitämässä Trendsalesin hyvää ilmapiiriä.

Kiitos jo etukäteen - ja miellyttävää shoppailua!